PCRR Hilberdink

unnamed

Fysiotherapiepraktijk PCRR Hilberdink ondersteunt Groningen Giants op sportmedisch gebied.

Voor alles wat u dagelijks beweegt

Het Paramedisch Centrum voor Reumatologie en Revalidatie (PCRR) is een unieke fysiotherapiepraktijk voor zowel mensen met alledaagse klachten en blessures, als mensen met chronische aandoeningen in het bijzonder. Niet alleen hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring in de behandeling van deze specifieke doelgroep, ook onze aanpak is onderscheidend.

Wij willen geen ‘ziektezorg’ leveren, maar ‘gezondheidszorg’: een actieve behandelvorm gericht op uw mogelijkheden in plaats van uw beperkingen. Daarbij gaan wij altijd uit van uw hulpvraag, van wat u graag (weer) wilt kunnen doen.

Kenmerken van het centrum zijn: aandacht voor de persoon, openheid, sociaal, deskundig, multidisciplinaire behandeling, integratieve zorg.

Bereikbaarheid / toegankelijkheid

Het PCRR is tijdens de openingstijden telefonisch bereikbaar onder het nummer: (050)5270506. Een van onze baliemedewerkers zal u te woord staan. Als u belt over inhoudelijke zaken betreffende uw verzekering of uw behandeling kunt u worden doorverbonden met uw behandelend therapeut. Buiten werktijden kunt u op het antwoordapparaat een bericht achterlaten. Per mail is het PCRR bereikbaar via info@PCRR.nl

PCRR Hilberdink

Helper Molenstraat 25
9721 BT Groningen
www.pcrr.nl