Vrijwilligers

De Groningen Giants hebben naast veel spelers ook een actieve groep vrijwilligers die zowel binnen als buiten de lijnen van het veld hun steentje bijdragen aan de overwinning! Naast trainers en coaches zijn dit voornamelijk mensen die deze fantastische sport een warm hart toedragen en maar geen genoeg krijgen van deze gezellige sportvereniging.

Wilt u deze vrijwilligersgroep versterken? We zijn nog altijd op zoek naar mensen in de volgende rollen:

– Coach/Trainer (Senior Tackle)
Op dit moment zijn we hard aan het bouwen aan ons tackle team voor het jaar 2016. Voor de volgende positiegroepen zijn we nog naarstig op zoek naar ervaren en gedreven coaches:

  • RB Coach
  • DB Coach
  • D-Line

– Assistent Coach/Trainer (Juniors)
Wil je meehelpen met bouwen aan de toekomst van de Groningen Giants? Er is geen betere manier om je invloed te laten voelen dan door je in te zetten voor één van de jeugdteams!

– Medische en/of ondersteunende staf
Zonder technische staf zouden de Giants het niet lang volhouden bij wedstrijden. Of je nou water draagt, tape om lichaamsdelen inwikkeld of er voor zorgt dat de ballen goed opgepompt zijn, het team kan niet zonder jouw ondersteuning!

– Barcommissie
De Giants delen de kantine van GRC op het sportpark Corpus den Hoorn. Ben jij goed met een tap? Kan je snel hoofdrekenen? Vind je het gewoon leuk om zo nu en dan een doekje over de bar te halen? We zijn altijd op zoek naar barpersoneel die onze spelers en fans kunnen voorzien van eten en (vooral) dranken.

– Webredactie
Voor het onderhoud van de website en het aanleveren van interessante artikelen waarbij American Football en de Giants in de spotlight staan.

– Materiaal manager
Een American Football team heeft een hoop materiaal nodig. Om dit altijd in goede conditie te houden en er voor te zorgen dat alles altijd startklaar is bij de start van een training zoeken we iemand die dit alles in goede banen leid.